Hondenschool Cani Amici
De Cani Kleintjes Cursus
De cursus voor alleen kleine hondenrassen! En dat is een "groot klein feestje"! :-)
 
Wat mij is opgevallen in mijn werk als instructrice is dat veel eigenaren van kleine hondenrassen het vaak best wel spannend vinden om groepsactiviteiten te doen of op een hondenschool te zijn, waar ze vooral tussen de grote honden staan. Vandaar dat ik de Cani Kleintjes Cursus ben gestart om deze mensen te voorzien en te kijken of er echt daadwerkelijk behoefte aan was. En daar bleek zeker behoefte aan te zijn!
Dus is de Cani Kleintjes een blijvende cursus geworden in mijn aanbod. 
 
In de Cani Kleintjes Cursus komt veel fun aan bod. Zoals parcours behendigheid, samenspel, basis doggydance oefeningen, spelgedrag hondentaal. Maar voor de kleintjes die zo kwetsbaar kunnen zijn voor andere honden is het ook belangrijk dat ze goed hierkomen tijdens het loslopen. Op een hele leuke wijze leren we ze het hierkomen aan en zo zorgen we ervoor dat we daardoor extra de veiligheid waarborgen. 
 
Al met al een ontzettende leuke en leerzame cursus en ik als eigenaresse van én een hele grote hond, maar ook eigenaresse van een piepklein hondje weet ik waar je soms tegenaan kunt lopen in je omgeving. Dat zijn vaak dingen waar mensen graag wat extra in geholpen willen worden in advies en handvatten. De Cani Kleintjes Cursus is daar de perfecte gelegenheid voor!
 
De Cani Kleintjes Groepslessen (vier tot maximaal zes honden) 6 lessen van 45 minuten: €99,-
De Cani Kleintjes Duo (twee cursisten, twee honden) 6 lessen van 45 minuten: €125,-
De Cani Kleintjes Privé 4 lessen van 45 minuten: €159,-
 
Neem contact met mij op voor vragen, de mogelijkheden en/of startdatum.