Hondenschool Cani Amici
De Cani Kom Hier Cursus is een "Hierkom cursus".
Kan jouw hond niet volledig betrouwbaar loslopen en wil je dat jij en jouw hond weer veilig en ontspannen kunnen wandelen? Dan is deze cursus een hele leerzame uitkomst met een doel waar we hard naartoe gaan werken: Weer betrouwbaar kunnen loslopen! We gaan het hierkomen weer helemaal opnieuw opbouwen en aanleren.
 
Deze cursus is geschikt voor de honden die graag op avontuur weg rennen, honden die de neiging hebben tot het najagen van fietsers of dergelijke, honden die alle andere honden niet kunnen weerstaan om erheen te gaan om te spelen. Aan de hand van allerlei zinnige, maar ook hele leuke speelse oefeningen zal de hond weer leren dat andere keuzes maken, zoals kiezen voor zijn of haar mens in plaats van voor iets anders, veel meer oplevert.
 
Gezien de "samenspel oefeningen" heb ik gemerkt dat dit ook een hele leuke doe-cursus is voor honden die al goed hierkomen. De cursus bestaat namelijk uit oefeningen die alles te maken hebben met het contact tussen mens en hond. Dat contact en op elkaar ingespeeld raken tijdens wandelen is de essentie in het "goed hierkomen" 
 
De Cani Kom Cursus is in groepsdeelname te volgen, maar ook in privélessen
Kosten:
De Cani Kom hier Groepslessen (vier tot maximaal zes honden) 5 lessen van 45 minuten: €99,-
De Cani Kom hier Duo (twee cursisten, twee honden) 5 lessen van 45 minuten: €125,-
De Cani Kom hier Privé (Privé begeleiding) 4 lessen van 45 minuten: €159,-
 
Neem contact met mij op voor vragen, de mogelijkheden en/of startdatum.