Hondenschool Cani Amici
De Hondentaal wandeling.
Wil jij weten wat jouw hond communiceert? Wat is nou zijn of haar lichaamstaal? Ik ontvang vaak vragen over of een hond leuk speelt of juist niet leuk speelt. Waar de één ervan overtuigd is dat hij of zij een hele vriendelijke hond heeft en wat anders blijkt te zijn, zijn er ook anderen die overtuigd zijn dat hun hond niet vriendelijk is en blijkt de hond wel vriendelijk te zijn. Valt jouw hond bijvoorbeeld uit aan de lijn? Dan is het fijn om te weten waarom een hond uitvalt en wat hij op dat moment vertelt. Honden worden in dit gedrag vaak verkeerd begrepen en daarom gecorrigeerd, waardoor gedrag kan verergeren.
 
Het zijn soms twijfels die tot onzekerheden kunnen leiden. Wil je opheldering, dan gaan we samen wandelen en ik vertaal je hond in de situaties die we tegenkomen. In die situaties krijg je van mij advies en tips en geef ik je oefeningen mee hoe je bepaald gedrag begeleid, aanstuurt en daardoor verbeterd. 
 
Deze Hondentaal wandelingen kan ik op afspraak in jouw eigen woonomgeving doen. Ik zie het liefst de hond in zijn of haar eigen vertrouwde leefomgeving, omdat daar de hond meer zichzelf is. De Hondentaal wandeling is alleen in privé vorm te volgen en duurt een 60 minuten. Na de wandeling ontvang je een schrijven van een aantal punten van belang in beoordeling/bevindingen en advies over jouw hond.
 
Kosten
De Hondentaal wandeling Privé 60 minuten: €47,50
De Hondentaal wandeling in groepsdeelname (maximaal vier honden): €32,50 p.p
 
Neem contact met mij op voor vragen of voor het maken van een afspraak.