Hondenschool Cani Amici
De Cani Bambino Puppycursus
 
Wil jij met je pup lekker aan de slag en je pup de beste start geven in socialisatie en in leren? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.
 
Dé puppycursus om jouw pup de beste start mee te geven in optimale socialisatie en in het aanleren van oefeningen. We behandelen het betrouwbaar en veilig kunnen loslopen en dat jouw pup leert om goed hier te komen. We gaan de eerste stappen zetten in het netjes meewandelen aan de lijn en diverse beheersing oefeningen zoals o.a wachten. Maar vooral ook praktische oefeningen komen aan bod zoals lichamelijke handelingen: Aanlijnen, halsband en tuig aandoen, borstelen, afdrogen, oortjes nakijken, gebit controleren etc.
 
Daarnaast staat een goede socialisatie en het opbouwen van verbinding en vertrouwen voorop als prioriteit in de jonge levensfase van de pup. Aan de hand van uitleg in hondentaal zal je ontzettend veel inzicht krijgen in de belevingswereld van jouw pup, waardoor je een nog betere begeleider wordt. Tijdens de Cani Bambino komt er veel "puppy pret" aan bod. Hele leuke zinnige puppy spelletjes voor extra mentale uitdaging en gerichte socialisatie. Jullie ontvangen voor aanvang van de cursus een Cani Puppy Pakket.
 
De Cani Bambino bestaat uit 5 lessen van 60 minuten. 
De cursus is in groepsles te volgen, maar ook individueel in de Cani Bambino Privé.
 
Kosten:
 
Cani Bambino Duo lessen (twee cursisten, twee honden, 5 lessen van 45 minuten) : €125,-
Cani Bambino Groepslessen (vier tot maximaal zes honden, 5 lessen van 45 minuten) : €99,-
Cani Bambino Privé: (4 privélessen van 45 minuten) €159,-
 
Neem contact met mij op voor vragen, de mogelijkheden en/of startdatum