Hondenschool Cani Amici
Cani Amici heeft cursussen die nauw op elkaar aansluiten in opbouw van oefeningen en zorgt ervoor dat cursisten gemotiveerd en graag doorstromen naar de andere cursussen om zich samen met hun hond verder te blijven ontwikkelen.
 
Wat bij mij voorop staat in de cursussen is dat iedereen zich prettig, veilig en thuis voelt en bij het samen leren met hun hond het vooral om plezier gaat. Met passie draag ik zoveel mogelijk kennis over hondengedrag over naar mijn cursisten, maar ook zeker over ons eigen mensengedrag :-) 
 
Mijn doelstelling is dat mensen leren kijken naar hun hond. Begrip hebben voor de hond en daardoor een hond bieden wat het nodig heeft, zodat we een gelukkige, tevreden en voldane hond hebben die fijn in haar of zijn lijf zit. Een relatie opbouwen tussen mens en hond die als fundering heeft dat er met respect en vertrouwen met elkaar wordt omgegaan.
 
Klik op het aanbod van de cursussen om over elke cursus wat meer informatie in te winnen. Voor nog verdere vragen mij uiteraard even contacten! :-)
 
Lize Houben
lizemarina@hotmail.com
06 - 28 126 104