Hondenschool Cani Amici
De Snuffel & Inspiratiewandeling.
De wandeling waarin je alle inspiratie van mij mee krijgt om het beste uit je wandeling te halen. Ik heb vele hondeneigenaren ontmoet die kampen met onzekerheden tijdens het wandelen. Dat kan zijn, omdat ze bang zijn voor ontmoetingen met andere honden en wat in het verleden niet goed gegaan is. Dat kan zijn, omdat een eigenaar niet kan ontspannen door piekeren en zorgen. Het kan van alles zijn waarom soms wandelingen een opgave kunnen zijn. Misschien heb je wel een onzekere hond of een uitvallende hond en kom je op je wandelingen allerlei factoren tegen die een wandeling tot één grote uitdaging kunnen maken.
 
Ik kan je helpen door je te laten zien hoe je dan kunt wandelen. Hoe je jouw mindset kunt veranderen. Hoe je de rust vindt in jezelf, in je hond en in de natuur. Lopen in het nu en als je goed kijkt en het durft over te nemen, zie je hoe mooi honden lopen in het nu. Dat gaan we spiegelen en daar gaan we iets van leren.
 
In een prachtig groot en rustig natuurgebied aan de rand van Harderwijk neem ik je mee en laat ik je ervaren hoe we gebruik maken van de natuur om onze hond te laten snuffelen, welke spellen je hond leuk vindt tijdens zo'n avontuurlijke wandeling en wat er gebeurt als jouw hond de route mag bepalen. 
 
Je krijgt wat persoonlijke overdenkingen mee in deze wandeling. Wat je een inkijk geeft in jezelf, maar ook zeker over je hond en het gedrag van jouw hond. Wandelen is ook samenwerken en samenzijn. Ervaar het bijzondere daarvan en neem het mee in jouw dagelijkse wandelingen. 
 
De Snuffel & Inspiratiewandeling In groepsdeelname workshop van 2 uur (Maximaal 4 honden): €32,50 p.p
De Snuffel & Inspiratiewandeling is ook privé te volgen in 60 tot 90 minuten: €57,50
In deze workshop zit koffie & thee & lekkernijen voor onderweg inbegrepen
 
Neem contact met mij op voor vragen, de mogelijkheden en/of startdatum.